Info vedrørende sæson 2021/22

 

Vi håber I alle har haft en dejlig sommerferie, og er klar til en ny sæson med vand, svømning, plask og leg!

Heldigvis er restriktionerne vedr. Covid-19 nu på et niveau hvor vi igen kan gennemføre normal svømmeundervisning. Dog er der stadig et par ting vi skal bede jer være opmærksomme på:

  •           Coronapas er påkrævet for alle over 18 år, som befinder sig i Helsebadet. Passet vil ikke blive kontrolleret i indgangen, men der kan forekomme stikprøvekontroller.
  •           Mundbind er ikke længere påkrævet, men anbefales fortsat.
  •           Vi har begrænset plads i omklædningerne, så derfor opfordrer vi til at komme i god tid og undgå ophold, så alle kan nå igennem.
  •           Bliv hjemme ved symptomer på Covid-19, og giv os hurtigst muligt besked hvis du eller dit barn bliver testet positive og der er mulighed for, at andre i Helsebadet kan være berørt.
  •           Og som altid – husk håndsprit, afstand og giv plads til hinanden.

 

 Som mange af jer sikkert har bemærket, har vi ændret en smule på tiderne, så en lektion nu er 50 minutter i stedet for 60. Dette er gjort for at aflaste omklædningsrummene og undgå flaskehalse.

Før Corona blev børnene kaldt op af vandet i minuttal 50 og sendt i bad, hvilket lagde et stort pres på bruserne, da de samtidig var i brug af de børn der skulle i vandet i minuttal 00. Før sommerferien gjorde vi os nogle gode erfaringer med først at sende børnene ud i bad når næste hold var klar på kanten, og disse arbejder vi nu videre med ved at rykke holdene helt sammen, og dermed fjerne de 10 minutters pause mellem hvert hold.

Der vil derfor være præcis den samme svømmetid som før Corona, men vi undgår flaskehalsen i omklædningen. For os er det rent win-win, og vi håber I vil tage godt imod det!

 

Har I nogle spørgsmål er I som altid velkomne til at kontakte os på bestyrelsen@svoemogleg.dk.

Ellers vil vi bare byde jer velkomne til sæson 2021/22. Vi glæder os til at se jer!

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Svøm og Leg i Sorø